top of page
barn som løper

Våre verdier, visjoner og mål

30.png

Verdier

Vårt bemanningsbyrå for barnehage, skole, og omsorgstjenester har som mål å være landets ledende leverandør. Vi ønsker å være en pålitelig partner, skape trygghet og stabilitet, samt tilby god omsorg gjennom våre tjenester. Vi ser mot en fremtid hvor vi anerkjennes som den mest pålitelige og innovative aktøren, og setter nye standarder for kvalitet ved å levere dyktige vikarer som bidrar til et bedre miljø i utdannings- og omsorgssektoren.

31.png

Visjoner

Våre kjerneverdier – kvalitet, pålitelighet, og fleksibilitet – leder oss i å tilby høykvalitets vikarer som positivt påvirker utdannings- og omsorgssektoren. Vi er dedikerte til å møte unike behov gjennom nøye utvalgte vikarer, sikre meningsfull påvirkning, og tilpasse tjenestene for beste mulige opplevelser.

32.png

Mål

Vi sikter mot å levere toppkvalitets vikarer som sikrer stabilitet og møter kundenes behov. Vårt mål er å være førstevalget for vikartjenester innen utdannings- og omsorgssektoren nasjonalt, mens vi tilpasser oss bransjeutfordringer og opprettholder sterke relasjoner. Vi engasjerer kvalifiserte vikarer med attraktive fordeler og utviklingsmuligheter, styrt av vår visjon om å positivt og bærekraftig påvirke sektoren.

bottom of page