top of page
barn som løper

Våre verdier, visjoner og mål

30.png

Verdier

Vårt vikarbyrå for barnehage, skole og omsorgs og avlastningstjeneste har som visjon å være den ledende leverandøren i hele landet. Vi ønsker å være en pålitelig samarbeidspartner for våre kunder og skape trygghet og stabilitet i barnehager og skoler, samt gi god omsorg for barn og unge gjennom våre tjenester. 

Vi ser frem til en fremtid der vårt vikarbyrå blir anerkjent som den mest pålitelige og innovative leverandøren av vikartjenester. Vår visjon er å sette en ny standard for kvalitet i utdannings- og omsorgssektoren ved å tilby dyktige og engasjerte vikarer som kan fylle inn når det trengs. Vi ønsker å være en støttende partner for barnehager, skoler og omsorgs- og avlastningstjenester, og bidra til trygghet og stabilitet i hvert enkelt miljø.

31.png

Visjoner

Våre verdier er kvalitet, pålitelighet og fleksibilitet. Vi leverer høykvalitets vikarer som har en positiv innvirkning på barnehager, skoler og omsorgstjenester. Vi er pålitelige samarbeidspartnere og tilpasser oss unike behov. Våre vikarer er nøye utvalgte for å sikre en meningsfull påvirkning på barns utdanning og omsorgsmottakeres liv. Pålitelighet er grunnlaget for vår tillit, og vi oppfyller våre løfter. Fleksibilitet er vårt svar på varierte behov i utdanning og omsorg, og vi tilpasser våre tjenester for en positiv opplevelse.

32.png

Mål

Vi streber etter å levere høykvalitets vikarer som møter våre kunders behov og gir stabilitet. Vi ønsker å utvikle vårt vikarbyrå for å møte fremtidige bransjeutfordringer og opprettholde gode relasjoner med både kunder og vikarer. Målet vårt er å bli den foretrukne vikarleverandøren for barnehager og skoler i hele landet, samtidig som vi etablerer oss som en nøkkelressurs innen utdannings- og omsorgssektoren. Vi tiltrekker og beholder kvalifiserte vikarer ved å tilby attraktive fordeler og muligheter for faglig utvikling. Vår ambisjon om økt markedsandel er drevet av vår tro på at våre verdier og tjenester kan positivt påvirke utdannings- og omsorgssektoren på en bærekraftig måte

bottom of page