top of page
Financial Graphs

UKENS NYTT

IMG_1809.png
IMG_1808.png
IMG_1808.png

Foredrag for NAV

I en nylig hendelse som markerte ukens høydepunkt, hadde Brobyggere Bemannings- og rekrutteringstjeneste gleden av å besøke NAV for å holde et inspirerende foredrag for NAVs deltakere. Dagen var fylt med engasjement og entusiasme, et tydelig tegn på deltakernes interesse og vilje til å lære mer om arbeidslivet i Norge. Foredraget omhandlet nøkkelfaktorer som rettigheter og forventninger i arbeidslivet, samt hva arbeidsgivere ser etter i potensielle ansatte.

 

Det var et givende øyeblikk å se den genuine interessen og engasjementet fra deltakerne, noe som gjorde dagen ekstra spesiell og morsom.

Brobyggere sin hensikt med dette initiativet var ikke bare å dele viktig informasjon, men også å bidra til å styrke deltakernes forståelse og forberedelse for det norske arbeidsmarkedet. Ved å belyse disse viktige aspektene, håper vi å ha lagt et solid grunnlag for en mer inkluderende og forståelsesfull arbeidskultur, og ikke minst, å ha inspirert deltakerne til å ta aktive skritt mot sine karrieremål.

Det var en stor glede å oppleve den varme velkomsten og den positive atmosfæren hos NAV. Vi, i Brobyggere, er dypt takknemlige for at vi ble tatt så godt imot og fikk muligheten til å dele vår kunnskap og erfaring. Engasjementet og den positive responsen fra deltakerne har vært utrolig oppmuntrende, og det er disse øyeblikkene som virkelig understreker verdien av vårt arbeid. Vi ser frem til flere slike berikende samarbeid og takker hjertelig for en minnerik og inspirerende dag.

bottom of page