top of page
Rengjøring av gulvet

Renholder

Vi er stolte av å tilby skreddersydde renholdstjenester for private- og offentlig bygg. Hos oss står renhet og trivsel i fokus, og vi har dedikerte team av erfarne renholdsfolk som jobber for å skape sunne og hygieniske miljøer for våre kunder.

23.png

Kvalitet

Våre ansatte er grundig opplært og dedikert til å levere enestående renhold.

Våre dedikerte renholdsansatte hos oss tar din sikkerhet og trygghet på alvor. Alle våre teammedlemmer er utstyrt med gyldige HMS-kort (Helse, Miljø og Sikkerhet), som er et vitnesbyrd om deres grundige opplæring og forpliktelse til å opprettholde høyeste standarder innen arbeidsmiljø og sikkerhet

Vi er stolte av å informere våre kunder om at BBV er godkjent som renholdsvirksomhet av Arbeidstilsynet. Dette er en anerkjennelse av vårt engasjement for å overholde strenge retningslinjer og sikre at våre renholdstjenester møter de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

Ved å velge oss som din renholdspartner, kan du være trygg på at vi tar alle nødvendige skritt for å sikre at våre tjenester ikke bare oppfyller, men overgår bransjens krav. Vi forstår at et trygt arbeidsmiljø er en produktivt arbeidsplass, og våre sertifiseringer er et løfte om at vi tar ansvar for våre ansattes sikkerhet og helsen til de stedene vi betjener.

Videregående skole

Skolebygg

Vi forstår viktigheten av et rent og trygt læringsmiljø. Våre renholdsfolk er spesialiserte på å opprettholde høy standard innen rengjøring for skolebygg. 

Rengjøring av gulvet

Barnehagebygg

Barnas velvære er vår prioritet.

Våre renholdsansatte har ekspertise innen barnehagerengjøring og sørger for at lekeområder, soverom, spiserom og sanitære fasiliteter er rene og trygge for de små.

Kontorrenser

Kontorer

Et rent arbeidsmiljø øker produktiviteten og trivselen blant de ansatte.Vi tilbyr skreddersydde renholdsløsninger for kontorlokaler, inkludert skrivebord, møterom, kjøkken og fellesområder.

bottom of page