top of page

VÅRE TJENESTER

Lære prosess
Lære prosess

VIKAR TIL SKOLE

 Vi tilbyr vikarer som er rustet til å møte utfordringene i dagens skole. Våre vikarer er kurset og forberedt til å gjennomføre oppdrag fra 1-10. trinn. Les mer her.

Image by Towfiqu barbhuiya

RENHOLD

Vårt engasjerte renholdspersonell er grundig opplært og utstyrt med HMS-kort, noe som understreker vår forpliktelse til topp sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Som en Arbeidstilsynet-godkjent renholdsvirksomhet, garanterer vi at våre tjenester ikke bare møter, men overgår bransjekravene, sikrer et trygt arbeidsmiljø og opprettholder helsen på stedene vi betjener.

Nurse with Patient

HELSE OG OMSORG

Vi tilbyr skreddersydde bemanningstjenester innen helse og omsorg over hele landet, styrket av vår ekspertise fra utdanning og omsorgssektoren. Vårt team av kvalifiserte og dedikerte helsepersonell er nøye utvalgt for å sikre pålitelig og høykvalitets omsorg. Hos Brobyggere forstår vi unikheten til hvert helse- og omsorgsmiljø, tilbyr tilpassede løsninger, og sikrer trygghet for alle involverte, med fokus på å møte oppdragsgiverens behov gjennom vår omfattende erfaring og tilpasningsdyktighet.

bottom of page